0 locaties bewaard

vind dé perfecte event locatie in Rotterdam

offerte aanvragen

bewaar deze locatie

afdrukken

Villa Thalia
Kruiskade 31
3012 EE Rotterdam
meer contactinformatie

« naar de resultaten

Villa Thalia

Indrukwekkende evenementenlocatie

Congres- / vergadercentum Party / evenementenlocatie Restaurant / bar Discotheek / club Theater / bioscoop Industriële locatie

Wie neemt met minder dan het allerbeste genoegen? Niemand. Gasten mag het op geen enkel front ook maar aan iets ontbreken. Geen evenementenlocatie in Nederland biedt zoveel beleving, gemak, sfeer entertainment en exposuremogelijkheden als Villa Thalia in Rotterdam. Villa Thalia geldt als de ideale locatie voor congressen, seminars, productpresentaties en bedrijfsfeesten voor zowel grote als kleine organisaties.

Villa Thalia is sinds eind november 2014 gevestigd in een voormalige bioscoop: Thalia, de eerste parel van filmpionier Abraham Tuschinski. Villa Thalia is de enige evenementenlocatie in Nederland met een 360 graden projectiescherm, vliegsystemen en non-stop entertainment. Door internationale videokunstenaars is dermate veel content voor het 360 graden projectiescherm geschreven, dat geen minuut hetzelfde is in Villa Thalia. Bezoekers vallen van de ene in de andere verbazing.
Bedrijfslogo's, productinformatie, de huisstijl- alles is te verwerken in de 360 graden projecties. De CEO, de organisator of de gastspreker kan , indien gewenst, zwevend door de lucht speechen. De vliegsystemen zijn tevens in te zetten om dat ene product extra op te laten vallen. Branding heeft nog nooit zoveel opgeleverd.

Villa Thalia garandeert de beste totaalprijs, omdat alle techniek en hoogwaardige catering aanwezig is, blijven de klant extra kosten aan toeleveranciers bespaard.
Voor informatie: reserveringen@sfeerhoreca.nl of www.villathalia.nl.

Activiteiten

Personeels- / bedrijfsfeest (20 t/m 900 personen)

Vergadering / congres (20 t/m 400 personen)

Receptie / borrel / feest (20 t/m 900 personen)

Diner / lunch (50 t/m 500 personen)

Studentengala / schoolfeest (50 t/m 900 personen)

Bruiloft (50 t/m 850 personen)

(Multi)cultureel feest (50 t/m 900 personen)

Nabij

Centrum

Openbaar vervoer

Water

Strand

Park

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Meerdere zalen

Live muziek / DJ

Invalide toegankelijk

Slaapfaciliteiten

Cateringvrij

Bedrijfsfeest Rotterdam, Vergaderen Rotterdam, , Dineren/lunch Rotterdam, , Trouwen Rotterdam, , Vergaderlocaties Rotterdam, Evenementenlocaties Rotterdam, Restaurant Rotterdam, Discotheek Rotterdam, Strandpaviljoen Hoek van Holland, Wijkcentrum Rotterdam, Partyschip Rotterdam, Kasteel Rotterdam, Kerk Rotterdam, Theater Rotterdam, Museum Rotterdam, Hotel Rotterdam, Industriële locatie Rotterdam

contact gebruiksovereenkomst © 2009 - 2020