0 locaties bewaard

vind dé perfecte event locatie in Rotterdam

offerte aanvragen

bewaar deze locatie

afdrukken

Vidaa/Artihove
Hoeksekade 160
2661 JL Bergschenhoek
meer contactinformatie

« naar de resultaten

Vidaa/Artihove

Island of being

Congres- / vergadercentum Party / evenementenlocatie Restaurant / bar Kasteel / land- / herenhuis

2018 www.LOCATIES010.com Vidaa 001 Onder de rook van Rotterdam ligt het omvangrijke landgoed Vidaa/Artihove, midden in natuurgebied de Rottemeren. Vidaa is de ideale locatie voor congressen, (product)presentaties, vergaderingen, borrels, diners en (bedrijfs)feesten. Deze locatie heeft u veel te bieden, zoals een eigen eiland, een duurzaam restaurant en zes verschillende ruimtes voor gezelschappen tot 500 gasten.
De verschillende locaties liggen op loopafstand van elkaar en zijn flexibel in te richten, inclusief alle gewenste technische faciliteiten. De ruimtes zijn heel goed te combineren met elkaar. U kunt uw gasten steeds verrassen met een nieuwe sfeer.

Vidaa is uitermate geschikt voor allerlei feestelijke en zakelijke evenementen en is tevens een officiële trouwlocatie. De prachtig aangelegde tuinen maken de entourage compleet. Het terras aan het water is zeer geschikt voor evenementen met mooi weer, zoals BBQ's en borrels.

Een wandeling over het eiland Vidaa, met al haar bloemenpracht, kunstobjecten, vijvers en kruidentuinen, zal u inspireren en rust geven! Het landgoed is een oase van rust in de huidige drukke samenleving.

Activiteiten

Personeels- / bedrijfsfeest (5 t/m 500 personen)

Vergadering / congres (5 t/m 250 personen)

Receptie / borrel / feest (5 t/m 500 personen)

Diner / lunch (5 t/m 250 personen)

Studentengala / schoolfeest (5 t/m 500 personen)

Bruiloft (5 t/m 500 personen)

(Multi)cultureel feest ( t/m personen)

Nabij

Centrum

Openbaar vervoer

Water

Strand

Park

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Meerdere zalen

Live muziek / DJ

Invalide toegankelijk

Slaapfaciliteiten

Cateringvrij

Bedrijfsfeest Rotterdam, Vergaderen Rotterdam, , Dineren/lunch Rotterdam, , Trouwen Rotterdam, , Vergaderlocaties Rotterdam, Evenementenlocaties Rotterdam, Restaurant Rotterdam, Discotheek Rotterdam, Strandpaviljoen Hoek van Holland, Wijkcentrum Rotterdam, Partyschip Rotterdam, Kasteel Rotterdam, Kerk Rotterdam, Theater Rotterdam, Museum Rotterdam, Hotel Rotterdam, Industriële locatie Rotterdam

contact gebruiksovereenkomst © 2009 - 2020