0 locaties bewaard

vind dé perfecte event locatie in Rotterdam

offerte aanvragen

bewaar deze locatie

afdrukken

Schiecentrale Studio's
Lloydstraat 5
3024 EA Rotterdam
meer contactinformatie

« naar de resultaten

Schiecentrale Studio's

Barstensvol creatieve energie!

Congres- / vergadercentum Party / evenementenlocatie Industriële locatie

Schiecentrale Studio's Bovenaf Een perfecte plek met een industriële uitstraling. De voormalige elektriciteitsfabriek in het Lloydkwartier biedt meer dan voldoende mogelijkheden om een evenement een eigen uitstraling te geven. De twee studio's van de Schiecentrale zijn gevestigd in de voormalige turbinehallen van de ruim 100 jaar oude fabriek.
De Schiecentrale Studio's hebben naast de twee grote studio's twee andere zalen, welke kunnen worden ingezet als workschopruimte, publieksopvang of crewcatering. De Foyer op de begane grond is geschikt voor kleinere gezelschappen tot 140 gasten.
Studio 1 wordt vaak gebruikt als locatie voor TV- en filmopnamen, waaronder Raymann is Laat, maar is ook prima geschikt voor symposia, feestavonden en recepties.
Studio 2 heeft alle authentieke elementen van de oude turbinehal behouden. Het prachtige bogenspel, de robuuste hijsbrug en het 100 jaar oude metselwerk met ornamenten bieden een uniek decor voor uw zakelijk evenement.

Activiteiten

Personeels- / bedrijfsfeest (150 t/m 2000 personen)

Vergadering / congres (150 t/m 500 personen)

Receptie / borrel / feest (150 t/m 2000 personen)

Diner / lunch (150 t/m 400 personen)

Studentengala / schoolfeest (200 t/m 2000 personen)

Bruiloft ( t/m personen)

(Multi)cultureel feest ( t/m personen)

Nabij

Centrum

Openbaar vervoer

Water

Strand

Park

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Meerdere zalen

Live muziek / DJ

Invalide toegankelijk

Slaapfaciliteiten

Cateringvrij

Bedrijfsfeest Rotterdam, Vergaderen Rotterdam, , Dineren/lunch Rotterdam, , Trouwen Rotterdam, , Vergaderlocaties Rotterdam, Evenementenlocaties Rotterdam, Restaurant Rotterdam, Discotheek Rotterdam, Strandpaviljoen Hoek van Holland, Wijkcentrum Rotterdam, Partyschip Rotterdam, Kasteel Rotterdam, Kerk Rotterdam, Theater Rotterdam, Museum Rotterdam, Hotel Rotterdam, Industriële locatie Rotterdam

contact gebruiksovereenkomst © 2009 - 2020