0 locaties bewaard

vind dé perfecte event locatie in Rotterdam

offerte aanvragen

bewaar deze locatie

afdrukken

RDM Rotterdam
Heijplaatstraat 23
3089 JB Rotterdam
meer contactinformatie

« naar de resultaten

RDM Rotterdam

Beroemdste scheepswerf van Rotterdam

Congres- / vergadercentum Party / evenementenlocatie Industriële locatie

RDM  buitenaanzicht Op Rotterdams beroemdste scheepswerf werden vroeger schepen gebouwd als De Rotterdam en andere schepen van de Holland-Amerika Lijn.
In Droogdok, het oude hoofdkantoor van de RDM (Rotterdamsche Droogdok Maatschappij), en de voormalige machinehal Innovation Dock is nu RDM Rotterdam gevestigd. Hier werken onderwijs en bedrijven samen aan duurzame technische innovatie.

Dit binnen het project Stadshavens gerenoveerde Rotterdams industrieel erfgoed is ook in gebruik als vergader- en evenementenlocatie.Direct gelegen aan de Nieuwe Maas, biedt deze historiche en industriële locatie diverse ruimtes voor vergaderingen, brainstormsessies, workshops, recepties, congressen en andere evenementen voor 10 tot 300 personen. Zo kunt u vergaderen in de Art Deco kamers waar vroeger de directieleden en commissarissen van de RDM de soms moeilijke beslissingen over de toekomst van de werf maakten.

De prachtige Marmeren Hal met zijn mooie glas-in-loodramen is bijzonder geschikt voor een borrel of receptie. Het nieuwe Auditorium is voorzien van bijzondere fotowanden, die herinneren aan het rijke RDM-verleden. In overleg kan een evenement gehouden worden in Baai 2 in Innovation Dock, een grote, hoge, open ruimte midden in de onderwijslocatie.

RDM Rotterdam werkt samen met een select aantal cateraars, waardoor de kwaliteit gewaarborgd is.

Achter RDM Rotterdam ligt het tuindorp Heijplaat, onder architectuur gebouwd als woonruimte voor de werknemers van de RDM en een bijzondere enclave midden in het moderne en dynamische havengebied.

De combinatie van historie en haven, industrie en innovatie biedt volop inspiratie voor tal van evenementen.

Activiteiten

Personeels- / bedrijfsfeest (10 t/m 300 personen)

Vergadering / congres (10 t/m 300 personen)

Receptie / borrel / feest (10 t/m 300 personen)

Diner / lunch (10 t/m 200 personen)

Studentengala / schoolfeest ( t/m personen)

Bruiloft ( t/m personen)

(Multi)cultureel feest ( t/m personen)

Nabij

Centrum

Openbaar vervoer

Water

Strand

Park

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Meerdere zalen

Live muziek / DJ

Invalide toegankelijk

Slaapfaciliteiten

Cateringvrij

Bedrijfsfeest Rotterdam, Vergaderen Rotterdam, , Dineren/lunch Rotterdam, , Trouwen Rotterdam, , Vergaderlocaties Rotterdam, Evenementenlocaties Rotterdam, Restaurant Rotterdam, Discotheek Rotterdam, Strandpaviljoen Hoek van Holland, Wijkcentrum Rotterdam, Partyschip Rotterdam, Kasteel Rotterdam, Kerk Rotterdam, Theater Rotterdam, Museum Rotterdam, Hotel Rotterdam, Industriële locatie Rotterdam

contact gebruiksovereenkomst © 2009 - 2020